• Mészáros Krisztina

Répa, ajtó, avagy fáradtan mit ne csinálj!

1kittiAz van, hogy amúgy a nyári hőség nélkül is elég kómás vagyok mostanság, na de most meg duplán. S bizony az agyam bizonyos funkciói feladták a szolgálatot, helyette viszont a fizikai erőm döntögeti a korlátait.

Hiszen világrekordnak számít, hogy a nyolc kilós súlyzómmal( a kisfiammal)a karomban képes vagyok egy kézzel egy heti bevásárlást felcipelni a lakásba, s közben kulccsal kinyitni az ajtót. Persze mindezek mellett egyfolytában beszélek a gyerekekhez, és az egyik lábammal a helyére húzom az ajtó előtti lábtörlőt!

Azonban nálam is vannak egyéb fennakadások!

Bővebben

  • Kiss Limpár Éva

Izomagyalás

zoccségek

A kérdésem: kell-e az izom egy nőre? (ebben viszont ott van burkoltan a  másik kérdés, hogy miért foglalkoztat ez minket egyáltalán?)

Bővebben

bikinisvalosag.jpg
  • Boros Anna

Bikini body...idén sem!

bikinis modellMegvan az a pillanat, amikor eldől benned a borjú nyár elején? Mikor ráeszmélsz,hogy Uramatyám, ez az 5-10 kiló súlyfelesleg nem is az enyém, és azonnal vigye el, aki itt hagyta?! Megvan? Dehogynincs! És nem télen tör rád a kétségbeesés soha...bár január elseje után van egy gyenge kísérlet, hogy namostaztánmostaztán! De ezt gyorsan el is fújja a hideg téli szél és a remekbe szabott bő kabát gyógyír az ilyenfajta problémákra.

Bővebben

  • Bartalos Tóth Iveta

Miért nem válnak a nők?

woman crying tissue 1000x600 Az rendben is van, ha minden fiatal lány úgy képzeli el a szerelmet, hogy jön, mindent elsöpör,holtomiglan,  holtodiglan és életünk végéig teljes megértésben, boldogságban, na és persze igazi szenvedélyes     szerelemben élünk szívünk választottjával. 

Bővebben


Made with love by Mert nőnek lenni jó. All rights Reserved.