• Éliáš Dominika
  • Élet

Profilfotó túra

20107998 1574892865894768 1196807708 oDominikától gondolatokat kértünk, mikor megegyeztünk az együttműködésben. Gondolatokat, pillanatokat, érzéseket, élményeket, benyomásokat. Olyanokat, amelyek sokszor félig nyitva is maradnak, had fejezze be őket az olvasó.  Íme!

Nehéz elkezdeni egy olyan írást, amelyben az emberek magukra ismerhetnek. Leszögezem,  ez a gondolatsor  nem bántás, hanem észrevétel.

Budapest, te csodás!  3 napot töltöttünk el Magyarország  fővárosában a barátnőimmel. Megnéztük a kivilágított Hősök terét, a tündér fákat, a Parlamentet és persze  a Vajdahunyad vár sem maradhatott ki.

Bővebben

  • Kún Fruzsina
  • Élet

Nyári smink négy lépésben

2F5E4E43 3F26 45FD B2F2 F1B6CDC8B306Kún Fruzsi egy nyári sminket készített el nekünk, merthogy mi nők még a tikasztó melegben is szeretünk csinosan kinézni. Az viszont nem mindegy, mennyi mindennel terheljük ebben a forróságban az arcbőrünket.

Íme a ragyogó nyári smink négy lépésben!

     1.lépés: HIDRATÁLÁS

A jó smink alapja a megtisztított és alaposan hidratált arcbőr. A nyári melegben fontos, hogy olyan, bőrtipusunkhoz megfelelő hidratátókrémet válasszunk, amely tartalmaz fényvédőt, így megakadályozza  a nap káros sugarai által okozott pigmentfoltokat  és használatával megelőzhetjük az idő előtt kialakuló ráncokat is.

 

 

Bővebben

  • Csicsay Adél
  • Élet

Nézz szembe a tükörképeddel!

adél

Hiszem, hogy az ember csak akkor lehet igazán boldog, ha elsősorban szereti önmagát, és minden téren elégedett életével. Értve ez alatt mind a testi, értelmi és érzelmi területeket. Ha az élet bármely területén úgy érzed, hogy változtatnod kell, ne várj! Változtass! A lényeg, hogy bátran merj szembenézni a tükörképeddel! Légy elégedett önmagaddal, úgy külsőleg, mint belsőleg! Meglátod, sugározni fogsz!

Bővebben

  • Dobre Anett
  • Élet

Miért éppen Zakynthos???

  19897926 10213077448987996 555300403 oA fenti  kérdésre vannak nagyon egyszerű és  praktikus válaszaim is. Ilyen példál az,      hogy ideköt a munkám. Aztán sorolhatnám a kellemes oldalait is  a zakynthosi létemnek,  úgy mint  a négy hónapig tartó állandó napsütés, türkizkék tenger vagy akár az isteni  görög konyha.  De szentimentális természetemnél fogva, van annak egy ezeknél sokkal  romantikusabb oka is, miért jöttem vissza újra:   három évvel ezelőtt menthetetlenül  beleszerettem a helybe. Sziasztok, Dobre Ani vagyok, Zakynthofil.

Bővebben


Made with love by Mert nőnek lenni jó. All rights Reserved.