• Bartalos Tóth Iveta
  • Élet

Májusi kedvenceim - #Iveta

34880141 1859920667362809 8534561391128870912 nJó ideje gondolkodtunk már azon, hogy sok más bloggerhez, youtuberhez hasonlóan mi is megosztjuk veletek a havi kedvenceinket. A legjobb, legkedvesebb pillanataink, élményeink, dolgaink felidézésében hatalmas segítség volt a májusi fotós kihívásunk, amelynek hála az átlagostól  több kép készült az életünkről.

Íme néhány az én abszolút májusi kedvenceimből: 

 

 

Bővebben

  • Dobsa Melinda
  • Élet

Tanmese: Légy több kevesebbel!

tanmeseFordítva vagyok bekötve, mondják. Nézem körülöttem az embereket, akiket a karrier, a hatalom, a pénz, a felfelé törekvés hajt, s nem értem őket. Nem tudom eldönteni, hogy boldogok-e, vagy csak elhitetik magukkal a boldogságot, mivel a pénzük által meg tudnak venni szebbnél szebb dolgokat. Vajon megállnak-e egy pillanatra is hálát érezni azért, hogy itt vannak, hogy kék az ég és virágzik az orgona? Vagy csak az foglalja le őket, hogy tudnának minél többet elérni.

Bővebben

  • Boros Anna
  • Élet

Legyen kovászból a kerítés!

fullsizeoutput 87dGasztroblogger révén, régebben is sütöttem már kenyeret, élesztőset. Limara neve, könyvei előkelő helyen vannak az életemben. Alap. Valahogy mindenki tőle indul el, ha nem olyan szerencsés, hogy otthonról hozza a tudást. Aztán eljön egy pont, mikor többet akarsz. Mostanában amúgy is divat a kovászolás, a pékszakma, meg minden, ami a mindennapi kenyerünkkel kapcsolatos. Ha bennem elindul a vezérhangya, kimaxolom a témát. Így volt ez a kovászos kenyér sütéssel is.

Bővebben

  • Kudrna Mária
  • Élet

A poros torony

mari cikkehezNéhány perce felhívott apám. Csevegtünk,nevetgéltünk.  Kérdeztem, milyen hete volt.

-„Nem történt semmi különös“-mondta. Valamelyik nap látogatója volt. Valaki tudta,hogy a lakásában van egy gyönyörű, majdnem két méter magas, kézzel faragott Eiffel –torony-. Apám faragta, évekkel ezelőtt. Nyáron, mikor nála jártam, én is láttam és tényleg csodaszép. El sem tudom képzelni, mennyi munkája, érzése, energiája lehet benne. Színes égőkkel van megvilágítva, minden pillanatban más- más színben pompázik. Régóta ott állt a lakásban, porosodott...

Bővebben

Made with love by Mert nőnek lenni jó. All rights Reserved.