TOP BOTTOM 1250x200

  • Mészáros Krisztina
  • Klubest

VándorLáss és a Nő

1klubest aug3Kellett ez a néhány nap, hogy leüllepedjen bennem az a sokféle gondolat, amelyet magamba szívtam és azóta tovább éltettem magamban az utolsó, augusztus 23-i klubestünk óta. Vendégünk Kovács Zoltán, Kovi, volt. A VándorLáss atyja, családapa, túravezető, buddhista tanító, részben, leginkább Ember nagy E-vel.

Ez nem csupán az én szubjektív megállapításom, erre utal az is, hogy a több mint két órát szinte Kovi egyedül végigbeszélte, mi Ivetával pedig mélyen hallgattunk.

Bővebben

18765296 1929138674029691 668168274 o  A rendezvényeink során gyakran kapjuk azt a visszajelzést, hogy bár mindketten teljesen különbözőek        vagyunk, de mégis egyformán tudunk inspirálni, erőt adni másoknak.

  Míg Krisztina a nyugalom, béke és a letisztultság, én az aktív nyers erő, őszinteség és motivátor jelzőket   kapjuk meg tőletek a leggyakrabban.

  Már legalább egy éve megszületett bennünk a gondolat, majd pedig a vágy, hogy összeállítsunk egy    teljesen egyedi  tanfolyamot mindazok számára, akik szeretnének dolgozni magukon, a saját fejlődésük    érdekében.

 

 

 

Bővebben

Családi nap a levendulásban

csaladi napHogy miért kellett a családi napot megszervezni?

"A férjem sosem érti miért vagyok annyira boldog, ha közétek megyek!"

"Feministák gyülekezete a szeminárium, mondja a párom."

Bizony, ehhez hasonló mondatok is inspirálták Ivetát, amikor felötlötte nekem, hogy szervezzük meg az első Mert nőnek lenni jó családi napot, hogy oda a férjek, társak, gyerekek, nagyszülők és barátok is bátran eljöhessenek(nem mintha eddig őket kitiltottuk volna a rendezvényeinkről) és közelebbről megismerjenek bennünket, és azt amivel foglalkozunk.

 

Bővebben

  • Mészáros Krisztina
  • Klubest

A pénz barát vagy ellenség

Beszeljunk a penzrol Polgári társulásunk május 19-én sem tétlenkedett, és újabb beszélgetőest  keretén belül a Pénz barát, vagy ellenség témát boncolgatta két férfi  beszélgetőtárssal, Rajkovics Péter és Hlubík Attila közgazdászokkal. Péter  gazdasági elemző is, de diákoknak előadásokat is tart olyan alap gazdasági  ismeretekről, amelyeket kellene hogy ismerjenek(bruttó, nettó bér, minimálbér,  mennyit keres ma egy kezdő...) Érdekesnek bizonyult Peti tapasztalata, hogy a  diákok szerint 3 ezer eurót is meg tudnának keresni, és kezdőként ezer eurós  fizetésre számítanak. Kitértünk arra is, hogy tudatosabban kellene a pénzzel és  a hitelekkel bánni, bár Attila úgy látja ebben is fejlődünk.

Bővebben

Made with love by Mert nőnek lenni jó. All rights Reserved.