Horen Foto Projekt jótékonysági fotókiállítás

horenLOGOzbierkaHorváth Reni  - Horen -t a régiónkban keveseknek kell bemutatni. Minden képe egy egy mesevilág, én rájuk nézve mindig azt böngészem, hol lapul a háttérben egy kobold, vagy egy tündér. Az, amit alkotni képes, nem technika, hanem isteni  tehetség kérdése elsősorban.
Reni most gondolt egy nagyot és az elmúlt hónapokban megszólított 29 olyan, a Csallóközben és a Mátyusföldön aktív nőt, akikről úgy gondolta, érdemes rájuk figyelni. Elkészült 29 csodálatosan szép portré, belőlük pedig A nőci, ha eleven című jótékonysági kiállítás. Igen, jótékonysági, mert hogy a cél az, hogy egy kiállítás élményéért cserébe adomány gyűljön össze három olyan, a környéken élő nehéz sorsú családnak, akik számára szebb lesz így a Karácsony.

Mi 29-en, merthogy ennek a portrésorozatnak az egyik darabja  többek közt az enyém, másik pedig Krisztináé büszkén állunk e nemes ügy mellé. Bízunk abban, hogy ti, akik ismeritek munkásságunkat, utunkat, ismertek minket, szintén csatlakoztok ehhez a szép kezdeményezéshez és adományaitokkal segítitek az említett családokat. 

A portrék december 1-14 között lesznek megtekinthetőek Dunaszerdahelyen, a Buena Coffee House - ban. Térjetek be oda egy kávéra, nézzétek meg a csodálatos portrékat, olvassátok el, ki mindenki ELEVEN a régiónkban és adományaitokkal támogassátok az álmunkat, hogy a három család szülőinek most ne a sírás, a szorongás, a nem adhatok érzése jusson, a gyerekeiknek pedig egy olyan Karácsony, amely egy ideális világban mindannyiunknak kijárna.

A gyűjtés, amely a Dunaszerdahelyi Járási Hivatal által 2018. november 19-én kiadott jogerős határozat alapján történik teljes bevétele pénzügyi adomány formájában fog eljutni a kiválasztott családokhoz még az ünnepek előtt. Az adományokat  a határozat értelmében a november 30. és december 14. közötti időszakban fogjuk gyűjteni a kávézóban elhelyezett statikus urnában, ládikában.

45232396 10161168501390360 3184819589737349120 n

A gyűjtés regisztrációs száma: 201-2018-021466

Az adománygyűjtés kizárólag a Buena Coffeeban elhelyezett 1-es számú adománygyűjtő láda segítségével történik. Az adománygyűjtést az Autisták és egészségkárosultak barátai PT – OZ Priatelia autistov a ZP biztosítja be, eredményéről pedi ezen az oldalon jelenik majd meg a beszámoló.

Made with love by Mert nőnek lenni jó. All rights Reserved.